Zum Inhalt springen

Eberspächer & Kalori

Шановні партнери,

Ми раді повідомити Вам, що служба підтримки клієнтів Kalori буде інтегрована в підрозділ групи компаній «Eberspächer – Climate Control Systems – Special Markets», починаючи з 1 липня 2019 року. Внаслідок цієї інтеграції ви зможете скористатися досвідом спеціалістів Eberspächer, які нададуть кваліфіковані консультації щодо рішень опалення, вентиляції та кондиціонування повітря. При виникненні будь-яких запитань звертайтеся:

ТОВ Еберспехер Україна

03026 Україна, м. Київ вул. Столичне шосе, 100, оф.1-303 е-mail: eberspaecher-ua@ukr.net www.eberspaecher.ua Tel / fax: +38 (044) 594-52-25

Це об'єднання також надасть вам доступ до нашого портфеля паливних та електричних передпускових обігрівачів. В майбутньому, вся глобальна сервісна мережа Eberspächer буде у вашому розпорядженні, забезпечуючи оптимальний сервіс і технічне обслуговування для всіх продуктів. Eberspächer нараховує близько 10 000 співробітників у 80 різних регіонах по всьому світу та є одним з провідних світових розробників і постачальників вихлопних систем, обігрівачів транспортних засобів та систем кондиціонування. Ми також є надійним партнером в автомобільній промисловості для інновацій в системах кондиціонування спеціальних транспортних засобів і автомобільної електроніки. Як сімейна компанія ми віримо в інноваційні цілі. Тому ми вирішуємо найбільші питання мобільності завтрашнього дня: шляхом пошуку рішень для більш жорстких норм викидів, комплексного управління температурним режимом електротранспорту і постійно зростаючих вимог до автомобільної електроніки.